Nieuwe zaak voor fijnproevers in Maastricht: horecastel leerde het vak bij topzaken en staat nu op eigen benen

Bron: De Limburger 

Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website. 

  1. Extern
  2. Nieuwe zaak voor fijnproevers in Maastricht: horecastel leerde het vak bij topzaken en staat nu op eigen benen

Nieuwe zaak voor fijnproevers in Maastricht: horecastel leerde het vak bij topzaken en staat nu op eigen benen

2025-01-30 11:40:00  Maastricht - Ze leerden elkaar kennen op de hotelschool in Maastricht en deden ervaring op bij gerenommeerde sterrenzaken in binnen- en buitenland. Met hun nieuwe restaurant Wy in Maastricht slaat horecastel Wouter Vroonen en Ylja Berends zijn eigen culinaire weg in..

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.

Lokaalnieuwsmaastricht.nl Redactie

Lokaalnieuwsmaastricht.nl Redactie

Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: De Limburger

Persbericht insturen?

Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwsmaastricht.nl? Stuur ons dan een bericht!